Spring naar hoofd-inhoud

Lagere premie voor je huidige BuggyVerzekering

Lagere premie op je huidige BuggyVerzekering. De huidige premie van je verzekering bij De Vereende te hoog? Bij BuggyVerzekering.nl krijg je korting op je premie. Heb je al een verzekering voor je buggy via De Vereende en wil je liever minder premie betalen? Bij BuggyVerzekering.nl krijg je korting op je huidige buggyverzekering. Helaas is er vaak geen andere verzekeringsoplossing dan De Vereende, maar we kunnen je wel een lagere premie bieden. Stuur de huidige polis aan ons toe en wij maken een gunstiger voorstel voor je.

  Korting op de premie van je BuggyVerzekering via De Vereende

  Vaak is De Vereende de enige oplossing voor het verzekeren van je buggy. De premie van een buggyverzekering via De Vereende is erg hoog. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen. Wel kunnen wij extra korting bieden voor je huidige buggyverzekering.

  Als je de verzekering via BuggyVerzekering.nl laat lopen dan bieden wij 5% tot 10% extra korting op je premie. Dat is eenvoudig verdiend. Je hoeft allen een kopie van je polis aan ons toe te sturen en wij regelen de rest.

  Aanvraagformulier
  .

  Het aanvragen van de korting op je huidige buggyverzekering gaat als volgt

  1. Aanvraagformulier invullen - Vul het bovenstaande aanvraagformulier in
  2. Voorstel ontvangen - Je ontvangt van ons vrijblijvend een voorstel met de hoogte van je korting
  3. Korting aanvragen - Bij het voorstel sturen wij een formulier mee om de korting aan te vragen
  4. Polis per mail - Na de omzetting van de verzekering ontvang je een nieuwe polis per e-mail
  5. Wijzigen of beëindigen - Als je de verzekering wilt wijzigen of de verzekering wilt beëindigen dan kun je een e-mail aan ons toesturen

  Veel gestelde vragen (FAQ) over korting op je buggyverzekering

  De korting is afhankelijk van je huidige verzekering. Als wij de huidige polis ontvangen kunnen wij exact berekenen hoe hoog je korting wordt. Meestal is dit 5% tot 10%.

  BuggyVerzekering.nl is gespecialiseerd in het verzekeren van buggy's en wij werken volledig digitaal. Daarom kunnen wij efficiënter werken. Omdat wij een lagere vergoeding vragen krijg jij korting op de premie.

  Nee, de korting op de buggyverzekering blijf je houden zolang de buggyverzekering blijft lopen.

  Nee, als de buggyverzekering naar BuggyVerzekering.nl wordt omgezet dan veranderd er helemaal niets, behalve de lagere premie.

  Als je de verzekering wilt veranderen of de verzekering wilt beëindigen dan kun je contact opnemen met BuggyVerzekering.nl

  Nee, de buggyverzekering veranderd niet. Alleen de premie wordt lager. De Vereende zal de verzekering ook zeker niet opzeggen. Deze blijft gewoon doorlopen.