Spring naar hoofd-inhoud

Buggyverzekering aanvragen

Buggyverzekering aanvragen via dé specialist voor buggyverzekeringen. Een voorstel op maat voor de gunstigste oplossing met korting aanvragen. Een buggyverzekering is maatwerk en voor ieder type buggy is een andere verzekeringsoplossing mogelijk. Vraag daarom bij BuggyVerzekering.nl vrijblijvend een persoonlijk voorstel op. Wij gaan op zoek naar de gunstigste verzekering voor je buggy. De buggyverzekering kun je vervolgens eenvoudig bij ons aanvragen. 

  Buggyverzekering aanvragen

  BuggyVerzekering.nl gaat het gunstigste voorstel voor het verzekeren van je buggy vinden en toesturen. Wij onderzoeken alle mogelijke oplossingen.

  Soms is het ook mogelijk om je buggy voordelig te verzekeren bij een verzekeraar waar je al buggyverzekering of andere verzekeringen hebt lopen.

  Wij checken dit allemaal graag voor je. Vul onderstaande formulier in en wij gaan voor jou aan het werk.

  1. Gegevens aanvrager buggyverzekering (kentekenhouder)
  2. Huidige verzekeringen (optioneel)
  Soms is het mogelijk om je buggy voordelig te verzekeren bij een verzekeraar waar je al een buggyverzekering of andere verzekeringen hebt lopen. Wij checken dit graag voor je.
  .
  3. Regelmatig bestuurder buggy
  4. Verzekeringsgegevens
  5. Gegevens buggy
  6. Slotvragen

  Het aanvragen van de buggyverzekering gaat als volgt

  1. Aanvraagformulier invullen - Vul het bovenstaande aanvraagformulier voor de buggyverzekering volledig en correct in
  2. Formulier toesturen - Verstuur dit formulier vanaf onze website
  3. Offerte buggyverzekering - Wij controleren of de buggy op een auto- of motorverzekering verzekerd kan worden. Zo niet, dan vragen wij een offerte met extra kortging bij De Vereende op en sturen ons voorstel per mail aan je toe
  4. Voorstel accepteren - Als ons voorstel akkoor is dan kan de aanvraag direct digitaal ondertekend worden
  5. Beoordeling aanvraag - Na het versturen van de aanvraag gaat de verzekeraar je aanvraag beoordelen
  6. Accpetatie buggyverzekering - Na acceptatie ontvang je de polis en de premie nota. Na betaling van de eerste premie is je buggy verzekerd

  Veel gestelde vragen (FAQ) aanvragen buggyverzekering

  Het verzekeren van een buggy is maatwerk. Daarom is het voor ons en voor de verzekeraar belangrijk om alle informatie compleet te hebben. Het voordeel is dat wij geen aanvullende vragen hoeven te stellen.

  Dat kan helaas zeker een week duren. Na ontvangst van het ingevulde formulier gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Het opvragen van een offerte duurt ongeveer 2 tot 3 werkdagen. Het indien van de aanvraag na akkoord duurt ook ongeveer 2 tot 3 werkdagen. Na betaling van de eerste premie is je buggy de volgende dag verzekerd.

  Op internet zijn een aantal websites waar je een buggyverzekering kunt aanvragen. Meestal bieden deze maar 1 oplossing. Een verzekering van De Vereende. Dan kun je hem beter via ons aanvragen, omdat wij een korting geven op de standaard premie van De Vereende door een lagere provisie te vragen.

  Sommige dealers en bedrijven bieden nog wel eens een verzekering aan voor de verkochte buggy. Wij adviseren dit voorstel dan altijd ook even aan ons door te sturen, zodat wij kunnen kijken of wij een gunstiger alternatief kunnen vinden. Is de dealer voordeliger, dan adviseren wij uiteraard deze aan te vragen.