Spring naar hoofd-inhoud

BuggyVerzekering afsluiten

BuggyVerzekering.nl biedt een oplossing voor het verzekeren van je buggy. Het is steeds moeilijker om een verzekering voor je buggy af te sluiten. BuggyVerzekering.nl biedt je een buggyverzekering op maat. Bekijk eerst via onderstaande vergelijking of er een verzekeraar is die je buggy kan verzekeren. Als dit niet het geval is bieden wij altijd een oplossing via een persoonlijk voorstel.

  BuggyVerzekering via De Vereende

  De Vereende is geen gewone verzekeringsmaatschappij. Al sinds 1966 verzekerd De Vereende speciale risico's, waaronder buggyverzekeringen. Helaas hebben wij geen online premieberekening voor de vergelijk van verzekeringen voor uw buggy. Wij bieden u wel een oplossing voor het verzekeren van uw buggy.

  Hoe vind ik de goedkoopste buggyverzekering?

  Als je het onderstaande formulier invult gaan wij op zoek naar de gunstigste oplossing om je buggy te verzekeren. Omdat er heel weinig verzekeraars zijn die nog buggyverzekeringen aanbieden vinden wij in twee stappen de goedkoopste buggyverzekering.

  1. Verzekeraars zoeken - Ten eerste zoeken wij reguliere verzekeraars die de buggy kunnen verzekeren, maken wij een vergelijking en maken wij een voorstel van je buggyverzekering.
  2. Offerte op maat - Als er geen reguliere verzekeraar is die je buggy kan verzekeren, dan vragen wij een op maat gemaakte offerte voor je op. Je moet er wel rekening mee houden dat de premie hoog is.

  Buggyverzekering aanvragen

  BuggyVerzekering.nl gaat het gunstigste voorstel voor het verzekeren van je buggy vinden en toesturen. Vul onderstaande formulier in en wij gaan voor jou aan het werk.

  Aanvragen offerte buggyverzekering

  1. Gegevens aanvrager buggyverzekering (kentekenhouder)
  2. Regelmatig bestuurder buggy
  3. Verzekeringsgegevens
  4. Gegevens buggy
  5. Slotvragen

  Het aanvragen van de buggyverzekering gaat als volgt

  1. Aanvraagformulier invullen - Vul het onderstaande aanvraagformulier voor de buggyverzekering volledig en correct in. Helaas kunt u de buggyverzekering niet online aanvragen of invullen.
  2. Formulier toesturen - Stuur dit formulier per mail (service@verzekeringsplaza.nl) of per post (Postbus 1244, 3260 AE Oud-Beijerland) naar ons toe
  3. Offerte buggyverzekering - Wij vragen de offerte bij De Vereende op en sturen de offerte voor het verzekeren van de buggy vrijblijvend per mail aan je toe.
  4. Aanvraagformulier ondertekenen - Als de offerte akkoord is willen wij vragen om het getekende aanvraagformulier aan ons terug te mailen of te sturen.
  5. Eerste premiebetaling - Je accepteert de buggyverzekering door de eerste premie plus eventueel een borg voor De Vereende aan ons (NL89 INGB 0002 5311 85) te betalen
  6. Polis buggyverzekering - Na betaling van de premie plus eventueel de borg ontvang je binnen enkele dagen de polis voor je buggyverzekering
  7. Betaling vervolgpremies - De volgende premies voor de buggyverzekering betaal je rechtstreeks aan De Vereende
  8. Per post of per mail - De buggyverzekeringen van De Vereende zijn helaas niet via de digitale PolisMap in te zien. Je  ontvangt een papieren polis per mail of per post
  9. Wijzigen of bijeendigen - Als je een wijziging van de verzekering wilt of de verzekering wilt beëindigen dan kun je een e-mail aan ons toesturen